I. Magyar Quilling Pályázat, Kiállítás és Találkozó

Cikk a média számára...

Bár a quilling eredete már a reneszánszra is visszanyúlik, amikor a francia és olasz apácák és szerzetesek ezzel a technikával díszítettek könyvborítókat, én azóta ismerem e technikát, mióta Fábiánné Domán Herminával összehozott a sors. Arra gondoltunk, hogy egy szakkör keretében megismertetjük ezt a viszonylag új technikát az érdeklődőkkel. 2016 óta működik Kapuváron a Quilling Műhely, amelynek lelkes tagjai már több nagyobb szabású alkotást is készítettek.

Cikk folytatása

Mézes-mázas álmok

2018 novemberében egyesületem két tagjának, Szele-Virányi Melindának és Pantelics Angelikának volt közös kiállítása. Angelika arra gondolt, hogy nyissam meg én mézeskalácsos mesevilágának tárlatát. A megnyitó szövege így hangzott: 

Cikk folytatása

Örömteli pillanatok

2019 novemberében azt a feladatot kaptam, hogy a kapuvári Rábaközi Múzeum árkádjában én nyissam meg Seinerné Mesterházy Csilla és Varga Szabolcs kiállítását.  A megnyitóra ezt a szöveget sikerült összehoznom:

Cikk folytatása

Kézműves termékek készítése * kézműves foglalkozások, rendhagyó órák tartása * rendezvényszervezés * szöveg-írás / szerkesztés

Kapcsolat

Liliomvarázs

Szeretem az anyagokat! A gyöngyöt, a fonalat, a textileket, az ásványokat, az üveget, a fát...., s bármilyen anyagból lehet ékszer! 


Liliomvarázs
Hövej, Petőfi u. 20.  +36 30 604 3636
 zsuzsa770828[kukac]gmail.com
 e-mailben bármikor! :) Hé-Pé: 08.00 - 16.00

 

Ötleteink

Azt vallom, hogy minden körülöttünk lévő tárgyban benne van a lehetőség, hogy valamilyen hasznos, szép, érdekes, értékes dolog szülessen belőle! 

dav 
kosárfonás